What A Yester Day~ :)

Hye guys!! ollA! haha okayy 16 haha so tinggial saya ngan syamill heheh aktivi kami ari niee haha pegi tesco,MCMIL amik cheque haha,makan nasi ayam heee air keepaleE~ haha and main Dota haha Thanks A lot broo hehehe ouh and Muffin BerGuniGuni tuhh trimass heee best dpt Date ngan kaoo heee NANY And DEARIE PUTRI haha jgn jealousss hahaha :P nie gambar time kao comel2 duluu heheheh

Act nak bg pesanan~arini sumee daaa pegi sambung belajar~calon2 nyaa~ heee
 Big bro saya =Muhammad Nazirul Fikri B Haslan~ bro take care orait~ stdy elok2 jgn malas2 masuk U kene start rajin yeaaa~ ehem2 haha bajet aku rajin jea moahahha, wa sayang lu bro~ papehal text or call ak klau nak tanyee psal ape2 punn, InsyaAllah ak tlong
 My little Sis Nurul Nadhrah Bt Azli B Hamzah haha~ Nadd,Nadhrah,Ayam,Nurul or whatever lah ak penah panggil kao~ heee I'm happy for youu kao daa sambung belajar heheh jgn nakal2 okayy~ jgn nak usha org jeaa~ heheh usha buku tuu banyak2 oraitt? all the best going through U life~ :)

To this Water hippo of minee ~ hehehe lek aa iz haha kaoo punn kat sane take care okayy~ igt kao tuh daa kurus jgn naik balik mcm duluu haha ak tapee kat sawak kurus, balik semenanjung ak tinggalkan kurus aku haha tgk2 kat lil sis ak okayy~ haha papehal roger2 ak orait~ :)



Mereka bertiga nie bakal memasuki kehidupan sebagai seorang pelajar di Institusi pengajian tinggi okayyy jgn main2 daaa,igt tujuan masuk UITM hope korg dapat habis kan stdy tuu kita daa mcm siblings heheh? jaga2 kat tempat orang :) kalau bole score dekan okayy~
ape2 korg nak tahuuu call kea text kea aku~ insyaAllah ak tolong korg 
sayang korang sampai bila bila <3 <3 <3
haaaa mamat nie special case sikit~ moahaha bukan khas org kurang upaya tuhh haha memandang kan dia nie uitm jugakkk hahaha tapii napee ak takk wish dia? heheh sebab dia satu campus dgn akuu hahah abis laa kao broo kao malas ak kepak kepakkan gigi kao satu2 haha ADI IQBAL OTHMAN FOAD  atau dikenali dengan panggilan joe haha jumpa nantii kat sawak btw Welcome to Sarawakk! cehhh haha red carpet ade bunga2 sikit moahaha and selamat jadi sarawakians hahaha kelak kmk balit sawak maok jumpa ktk tok di kampus yea haha seee! saya daa bole cakap sawakk~ cool haha tape bro nnt ak tgk2 kan kaoo haha :) kaoo daa cuti lama kan? okayy now time to stdy pulak bro


And to all of them i wishing you guys all the best of wonderful luck hahaha lepas nie jumpa korg time cuti sem jea kan? hehe okayy2 can't to see you guyss* sorry tak sempat say goodbye sini punn bolee laa kan? hee

Lots of love for them <3 
opai :)

HEYY FRIENDS, THANKS FOR READING THIS:)

4 comments:

  1. gambar aku paling cool kat situu!

    tersentuh hati pink aku baca post kaw :')

    ilyt

    ReplyDelete
  2. gamba comel + handsome yang atas skali

    ReplyDelete