ChangeofHearts.

Maybe, Sebab kau fikir diri kau dah bagus sangat dah? Okay kau cakap aku ego? Aku dah turunkan ego aku untuk kau tapi kenapa kau dah tak boleh nk lowered down your own ego? Siapa ego yang tinggi sebenarnya?
Sumpah do aku rindu dekat kau sangat and kalau kau dapat baca apa nukilan isi hati aku ni pun kau takkan dapat bayangkan betapa aku rindu pada kau.
Awak ingat tak masa first sem diploma? Yang awak sakit teruk sampai pg hospital dekat Sarawak tu? Walaupun saya baru kenal awak time tu, itulah antara moment2 yang paling saya takut sebab saya takut kalau awak takda dengan saya. And paling saya menyesal bila awak sendiri boleh mengunkit bende2 yang awak tak puas hati dengan saya selama 6 tahun ni.
Itu antara bnde yang make me torn apart, everything keluar dari mulut awak , every words macam pisau hiris saya. Kalau betul awak sayang saya kenapa perlu mengunkit? Saya betul terkejut bila awak sebut satu2 bende yang saya dah lupa pun. Maknanya awak berdendam dengan saya selama ni. Awak simpan awak sorok perasaan awak sorang and yet awak kata jangan pernah simpan apa2 antara kita.
Seriously awak, saya tak tahu macam mana nak hadap benda2 ni lagi, saya tak tahu sampai bila saya boleh bertahan untuk tahan sakit ni awak. Setiap kali saya cuba nak borak dengan awak pasal kita end up awak cerita pasal tmpt kerja awak laa pasal benda2 lain bila saya tanya pasal kita awak nak larikan diri and cakap no comment.
Saya tak tahu apa lagi effort yang harus saya buat untuk awak nampak and saya tahu saya maybe tak sebaik orang lain or perfect macam orang awak minat yang kaya hensem apa semua. Tapi saya sedaya upaya saya untuk berubah jadi yang terbaik untuk awak.

Saya dalam keadaan yang tak tahu nak buat apa dah. Seriously talk saya tak tahu. Benda yg sering kita gaduh kan sebenarnya kecik je tapi kenapa tak boleh nak minta maaf and kenapa berat sangat nak cakap sorry and lagi rela bergaduh bertengkar bagai?? Tak boleh ke nak mengalah walaupun seketika?

HEYY FRIENDS, THANKS FOR READING THIS:)

No comments:

Post a Comment